Αγαπητή μου φίλοι γεια σας ...


Αποφάσισα να φτιάξω αυτό τι ιστολόγιο με σκοπό να μπορούν να έχουν φωνή όλοι όσοι έχουν πραγματική ανάγκη από βοήθεια των συνανθρώπων μας .

Δύστυχος είναι πολύς ο κόσμος που έχει χάσει το κουράγιο του και χωρίς λίγη βοηθιέται δεν θα τα καταφέρει ... και κάποιοι προχωρούν σε ακραίες ενέργειες κλεψιές , ληστείες , απαγωγές , πορνεία , ναρκωτικά , αυτοκτονίες .....

ΟΛΟΙ που έχουν ανάγκη μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας και εμείς θα προβάλουμε το πρόβλημα . Δεν έχουμε χρήματα αλλά έχουμε φωνή.

ΖΗΤΟΎΝΤΑΙ συνεργάτες για την καθημερινή ενημέρωση και την προώθηση του έργου μας διαδικτυακά ....

Βοηθήστε να σωθεί 8χρονο αγοράκι


Βοήθεια σε οικογένεια για να σωθεί ένα μικρό αγοράκι που έχει πρόβλημα στο νεφρό αναζητούν εθελοντές από τη Σητεία. Η έκκληση δημοσιεύτηκε στο Sitiaon Line.
Ήδη τουριστικό γραφείο της περιοχής προσέφερε  δωρεάν τα εισιτήρια για τις μετακινήσεις τους με οποιοδήποτε μέσον. Η ανακοίνωση, που υπογράφει ο σύλλογος γονέων Σκοπής,  αναφέρει τα εξής:
8 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΠΗ ΣΗΤΕΙΑΣ ΔΙΕΓΝΩΣΘΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΝΕΦΡΟ ΤΟΥ.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΠΑΓΝΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΔΙΕΚΟΜΙΣΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ ΤΟΥ.
Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ..
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ORCHESTRA ΣΗΤΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ,
Η ΟΠΟΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΕΙΓΟΝ!!…………….
Untitled-1

.

Υποστηρίξτε το έργο μας.